Вторник 23, Април 2024г.

Проект „ От училище  - към успешна реализация в живота“

      След една дълга пауза,наложена от ковид ограниченията, бе продължен проектът „ От училище  - към успешна реализация в живота“. Срещите с млади хора, успели в живота чрез образование,упорита работа, воля и почтеност е един добър пример за подрастващите  и тяхната мотивация да се стремят към собствен  успех!

     На 04.02.2022 г. в училище бе организирана среща на учениците от паралелките с профил  „История и география“ и  „Биология и химия“ с Ася Димитрова. Г- жа Димитрова работи  в сферата на технологиите и телекомуникациите за  GTT Ltd  като мениджър управление на ключови клиенти.

     Разказът на Ася Димитрова за пътя, който е изминала, бе завладяващ – от малък град, през висше образование в София, специализации в чужбина, работа в големи корпорации,оперативен мениджър за Google street view до сегашната длъжност! И всичко това  постига с много учене, знания, упорита работа, опит!

    Учениците приеха срещата с голямо любопитство и внимание! Някой от тях откриха мотивацията си за успех! Други видяха пример, който да следват!Най- важното за всички бе изводът, че обучението в училище е основата  на личния успех!

 

Успех на участниците в проекта!

Сподели: